((( aldim onu hemen elime once ilik suyla yikadim cok kan vardi cunku sonra 1 bezle kanayan bolgeye cok az baski yaptim dursun diye sonra bez iyi olmaz diye biraz kan hafifleyince bir daha yikadim poposunu ve bu defa selpakla biraz bastirdim baktim kan durdu eger poposunda olsaydi bastirmayla durmazdi diye dusunuyorum haksizmiyim ? yardim edin ama ne olur yardim edin cok agladim su an kafesinde oyle asiri bir kan kaybi yok ama uzun sure elimde kaldi onu sikmadim ama biraz mutsuz gorukuyor keyifsiz yani surekli poposunu kasimak istiyor birakmiyorum birsey olur diye sizce neden olmustur eger poposundan geliyorsa kan ne gibi sebebleri olabilir yarin ilk isim veteriner olucak ama simdi merak ettim eger poposundan geseydi bastirmayla durmaz tekrar devam ederdi degilmi ama su an Allah'a sukurler olsun ki durdu nasil oldu nerden oldu hic aklim almiyor acik bile birakmadim bugun onu kafesindeydi geldigimde birseyi yoktu sonradan oldu yani ben gordugumde yeni olmustu hemen hemen
(( yemegini yiyor suyunu iciyordu bir anormallik tespit etmedim. ben esimle ise gidiyorum butun gun gormuyorum onu zaten aksamlari ilgileniyorum o yuzden birde arakdas aldik yanina oda disi henuz 2 hafta oldu geleli ama bayagi kaynastilar es olma yolunda ilerliyorlar poposu kanayan kusum minimum 1.5 2 yaslarinda 1 erkek arakdaslar yardim edin ne olur yardim edin :'((((((

) O Benim ilk kusum Pitirim