iyi akşamLAr arkadaşLar foruma yeni üye oLdum iyi bi araştırma yaptım bu konu hakkında fakat pek tatmin oLamadım. tonik henüz yumurtaLıktan ayrıLaLı 2 hafta oLdu oLmadı bu süre zarfı içinde iLk günLerde birşeyi yoktu sanırım uçuş eğitimi sırasında ayağını ya tüLe taktı yada burkuLdu her ne ise soL ayağını kuLLanabiLiyor ama devamLı basamıyor bu nedenLe oLsa gerekki soL kanadını ayağı oLarak kuLLanmaya çaLışıyor 2 veterinere götürdüm 2 side incilme dedi ama tatmin oLmuyorum kırıLdığınıda sanmıyorum.Vitamin desteği iLe tedavi etmeye çaLışıyorum ve internetteki ve veto nun önerisi üzerine kafesteki tünek , tüL vb herşeyi çıkardım suyunu yemini kafesin zeminine koydum 2 gündür bu şekiLde ama bir iyiLeşme göremedim suyunu suLuktan içmiyor kendim eLimLe çay kaşığı iLe içiriyorum kafese koyduğum zaman deLiye dönüyor şu an biLe gagası iLe kafese vuruyor

ve çok üzüLüyorum soL kanadının üzerinde sağ kanada göre bacağının ekLem yerinde yukarı doğru bir çıkık var sanırım bunu nasıL düzeLtebiLiriz veterineLerin fazLa biLgisi yok mubişLeri iyi biLen bir veteriner yada başka tedavi yöntemLEri biLiyorsanız yardımcı oLurmusnuz ..eLime aLınca eLimde yatıp kaLıyor gıkı çıkmıyor kafese koyunca ayağını kaLdırıyor ve bakıyor öyLe ayağını hissediyor ama üzüLüyorum yinede :S
ARKADAŞLAR İST DE MUBİŞLERE BAKAN BİR VETERİNER YOKMU